Sala Palatului

Horia Brenciu face doar ce-i spune inima

Descriere Proiect

Concert eveniment de lansare a noului album 40, semnat Horia Brenciu si HB Orchestra, 27, 28, 29 si 30 martie 2013, la Sala Palatului din Bucuresti.

Dupa succesul notabil integistrat cu productia MY WAY, Horia Brenciu se pregateste pentru cea mai incitanta incercare muzicala a sa. Cu ocazia lansarii noului album, 40, artistul anunta o primavara incendiara din punct de vedere muzical. Pe 27, 28, 29 si 30 martie, la Sala Palatului, Horia Brenciu, HB Orchestra si cateva mii de fani vor face, din nou, ce le spune inima. Un spectacol diferit bazat pe idei muzicale noi ce ofera bucurie, dar care cere in schimb aplauze.

Vine, vine primavara si se asterne direct la Sala Palatului. Dupa cum va spuneam si anul trecut, postura de vestitor muzical al primaverii ma obliga si ma onoreaza. Dragii mei, in martie voi face din nou ce-mi spune inima! Intentionez sa pastrez aceasta traditie si va propun sa-mi fiti alaturi si de data asta. Pentru spectacolele din primavara vom avea cel putin 40 de motive sa ne vedem, sa dansam si sa cantam cat ne tin plamanii! Unul dintre ele este si cel mai asteptat album al secolului XXI, intitulat 40? Dupa 35 si 37, primele noastre incercari muzicale, se cerea o continuare logica si ea va sosi in primavara lui 2013! Noile hit-uri ale albumului 40 vor fi transpuse live pe scena Salii Palatului de catre cea mai dinamica si talentata trupa din tara asta, HB orchestra. Vom beneficia de coregrafie, Balet, Voci ale Romaniei, Regii nebune, Invitati speciali, Efecte neasteptate. Nu pot sa va spun! E strict secret! Veti cunoaste toate aceste lucruri doar rezervandu-va din timp locuri pentru concertele de pe 27 si 28 martie, de la Sala Palatului. Vreti si-un sfat pentru anul viitor? FACETI CE VA SPUNE INIMA!, a declarat Horia Brenciu.

Biletele pentru cele doua seri de spectacol au fost puse in vanzare pe site-urile de specialitate incepand de azi.

40+
Hello // Horia Brenciu - 40+
  1. Hello // Horia Brenciu - 40+
  2. O zi din viata ta // Horia Brenciu - 40+
  3. Inima nu vrea // Horia Brenciu feat. Delia - 40+
  4. Say yes, say no // Horia Brenciu - 40+
  5. La un pas de soare // Horia Brenciu - 40+
  6. Azi am chef de mare // Horia Brenciu - 40+
  7. Do what you like // Horia Brenciu - 40+
  8. N-ai cum // Horia Brenciu - 40+
  9. Stay // Horia Brenciu - 40+
  10. Zambet de copil feat Maria Drenea // Horia Brenciu feat Maria Drenea - 40+