My Way

Descriere Proiect

In aceasta dimineata, emotiile unui nou inceput l-au cuprins si pe Horia Brenciu. Artistul a lansat la Magic FM videoclipul piesei My Way, piesa care da numele spectacolului pe care acesta il va sustine alaturi de HB Orchestra Big Band, pe 29 noiembrie, la Sala Palatului.

My Way este o piesa care a fost scrisa de un francez, rearanjata de un american si facuta celebra de un artist cu ochi albastri, italian de origine. Ei bine, pe 29 noiembrie, la Sala Palatului, aceasta piesa va fi interpretata de subsemnatul, ardelean la baza.

Multi artisti, printre care Michael Buble, Robbie Williams sau Tom Jones, se mandresc sa aiba aceasta piesa in repertoriul lor. My way este o provocare pentru orice artist. La randul meu, am incercat sa fac ceva special impreuna cu HB Orchestra Big Band. Ce-a iesit, va apartine.

Modalitatea prin care a fost inregistrata aceasta melodie in studio este proprie scolii clasice americane. Orchestra a cantat in acelasi timp cu solistul, iar ambii au fost inregistrati live, in studio. O armata de oameni: intrumentisti, cameramani, tehnicieni, sunetisti au participat la fimarile acestui clip. A fost o experienta incredibila care ne-a pus la incercare pe fiecare dintre noi. Dar cred ca rezultatul este unul pe masura efortului si al asteptarilor. Si e doar inceputul. Daca pentru un videoclip s-au unit atatea forte, va dati seama ce o sa fie la Sala Palatului, pe 29 noiembrie, a declarat artistul.

Spectacolul My Way este pentru Horia Brenciu un vis devenit realitate: Ei bine, anul acesta, in noiembrie, unul dintre visurile mele se va transforma in realitate. Scoala veche de swing si jazz ai celor mai mari artisti ai secolului al-XX-le iese din nou la rampa! Printre invitatii mei speciali de la Sala Palatului se vor numara: Dean Martin, Bobby Darin, Nat King Cole, Sammy Davis Jr, Big Crosby, Ray Charles, Tony Bennett, Frank Albert Sinatra si multi altii.

40+
Hello // Horia Brenciu - 40+
  1. Hello // Horia Brenciu - 40+
  2. O zi din viata ta // Horia Brenciu - 40+
  3. Inima nu vrea // Horia Brenciu feat. Delia - 40+
  4. Say yes, say no // Horia Brenciu - 40+
  5. La un pas de soare // Horia Brenciu - 40+
  6. Azi am chef de mare // Horia Brenciu - 40+
  7. Do what you like // Horia Brenciu - 40+
  8. N-ai cum // Horia Brenciu - 40+
  9. Stay // Horia Brenciu - 40+
  10. Zambet de copil feat Maria Drenea // Horia Brenciu feat Maria Drenea - 40+