Horia Brenciu & HB Orchestra Live in Concert

Horia Brenciu & HB Orchestra Live in Concert-min

Informatii

Descriere Proiect

Horia Brenciu, artistul supranumit “omul-spectacol”, concerteaza pe 5 noiembrie la Sala Palatului, Intr-o impresionanta productie live, alaturi de instrumentistii prestigiosi care alcatuiesc HB Orchestra.

Odata cu primul show sustinut In martie 2011 la Sala Palatului, Horia Brenciu a adus un suflu nou In showbiz-ul romanesc, adaugand concertelor un ingredient imediat adorat de public entertainment-ul. Conectat In permanenta la public, Horia Brenciu genereaza audientei bucuria de a trai. Un show marca Horia Brenciu este poate cel mai interactiv realizat de un artist roman. Pasiunea pentru muzica si dragostea pentru oameni sunt elementele care caracterizeaza fiecare concert Horia Brenciu, publicul vibrand de fiecare data impreuna cu artistul.

Evenimentul face parte din Programul national cultural Arta contra Drog 2016, proiect derulat de Centrul International si pentru Drepturile Omului – CIADO Romania si Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film “Dracula”. Scopul proiectului este de a informa publicul asupra riscului asociat consumului de droguri si de a oferi, in acelasi timp, o alternativa de viata sanatoasa prin consumul de acte cultural-artistice.

Horia Brenciu & HB Orchestra – Live In concert! Sambata, 5 noiembrie, ora 20:00, la Sala Palatului.

Bilete pt Sala Palatului: Biletele se gasesc la: Sala Palatului, Statia de Metrou Unirii 2, Unirea Shopping Center etaj 2, Baneasa Shopping City, Librariile Carturesti, Humanitas, Mihai Eminescu, Magazinele Domo, Germanos, Orange, Vodafone, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si online pe:

www.eventim.ro
www.bilete.ro
www.bilet.ro
www.blt.ro
www.ticketnet.ro
www.iabilet.ro
www.bilete.salapalatului.ro
www.vandbilete.ro

40+
Hello // Horia Brenciu - 40+
  1. Hello // Horia Brenciu - 40+
  2. O zi din viata ta // Horia Brenciu - 40+
  3. Inima nu vrea // Horia Brenciu feat. Delia - 40+
  4. Say yes, say no // Horia Brenciu - 40+
  5. La un pas de soare // Horia Brenciu - 40+
  6. Azi am chef de mare // Horia Brenciu - 40+
  7. Do what you like // Horia Brenciu - 40+
  8. N-ai cum // Horia Brenciu - 40+
  9. Stay // Horia Brenciu - 40+
  10. Zambet de copil feat Maria Drenea // Horia Brenciu feat Maria Drenea - 40+