Frank Sinatra

Descriere Proiect

Horia Brenciu sustine inca un concert in memoria lui Frank Sinatra duminica, 27 septembrie

Chiar de ziua lui de nastere, Horia Brenciu face un cadou fanilor lui. Artistul va sustine inca o seara de concert in memoria lui Frank Sinatra! Pe langa spectacolul deja anuntat la Sala Palatului , pe 26 septembrie, Horia Brenciu va sarbatori centenarul Sinatra, alaturi de Big Band-ul lui si duminica, 27 septembrie, incepand cu ora 20:00.

De ziua mea, am un cadou pentru voi, inca o zi de spectacol: 27 septembrie! Asadar, petrecerea va dura doua seri si o voi tine la Sala Palatului!, a declarat artistul pe pagina lui de Facebook.

La 100 de ani de la nasterea marelui Frank, Horia Brenciu isi propune sa reconstituie glorioasa epoca a muzicii swing pe scena Salii Palatului, omagiind artisti ai genului precum: Dean Martin, Sammy Davis Jr., Bobby Darin, Fred Astaire, George Gershwin sau chiar Gica Petrescu. Artistul roman ar fi implinit si el anul acesta 100 de ani de la nastere.

La aceasta productie unica in Romania, Horia Brenciu va invita alaturi de el artisti care vor canta pentru prima data in cariera lor swing.

Asadar, cei care nu si-au cumparat inca bilet pentru a trai o experienta muzicala memorabila, plina de magia unor acorduri absolut speciale, au o sansa in plus. Biletele pentru spectacolul care se va tine pe data de 27 septembrie pot fi cumparate inca din aceasta dimineata de pe site-ul Eventim.

40+
Hello // Horia Brenciu - 40+
  1. Hello // Horia Brenciu - 40+
  2. O zi din viata ta // Horia Brenciu - 40+
  3. Inima nu vrea // Horia Brenciu feat. Delia - 40+
  4. Say yes, say no // Horia Brenciu - 40+
  5. La un pas de soare // Horia Brenciu - 40+
  6. Azi am chef de mare // Horia Brenciu - 40+
  7. Do what you like // Horia Brenciu - 40+
  8. N-ai cum // Horia Brenciu - 40+
  9. Stay // Horia Brenciu - 40+
  10. Zambet de copil feat Maria Drenea // Horia Brenciu feat Maria Drenea - 40+