HB orchestra

S-a nascut din joaca in 2002, dar a devenit cea mai complexa orchestra din showbizul romanesc. O combinatie fericita de profesionisti experimentat,i amatori pasionati.

Fiecare membru are talente multiple, ceea ce ii permite trupei sa abordeze o gama extinsa de genuri muzicale: jazz, rock, pop, R&B, soul, swing, cafe concert etc. Impreuna cu electrizantul Horia Brenciu, HB Orchestra este sufletul evenimentelor-spectacol organizate de HB Media Entertainment

cristi cretu
Cristian Cretu
Chitara si voce

Veteranul trupei este din Craiova. Il cunoaste pe Horia de aproape o viata. Desi se descrie singur ca genul omului din umbra, fara notorietate, mic, obscur dar nu lipsit de importanta, Cristi este compozitorul pieselor de pe albumele 35 si 37, are o voce extraordinara si un simt al umorului bine dezvoltat.
Muzical, la origine este rocker dar in acelasi timp si un fin ascultator de muzica Jazz si Blues, pe care o si interpreteaza cu maiestrie. Maestru in alegerea poreclelor, e un nativ al zodiei Balantei.

Alexandru Antonio
Trombon

Cel mai tanar membru al HB Orchestra, Alexandru, s-a nascut la Bucuresti. A inceput sa studieze trombonul la Liceul de Arta „Dinu Lipatti”. Pasiunea lui pentru trombon este transpunsa cu multa energie in concertele noastre.

sergiu berindei
Sergiu Berindei
Tobe si voce

S-a nascut in Timisoara, dar a crescut la Satu Mare, In sala de repetitii a tatalui sau. Dupa Scoala de muzica, la vioara si pian, putina geografie si jurnalism, a ramas tobosar. Canta si la chitara si cu vocea, iar inima lui bate rock. In HB Orchestra a venit in 2009. Mai mereu vesel si zambitor, porecla lui este “Lego”, pentru felul In care Stie sa aranjeze instrumentele si bagajele In deplasarile cu orchestra. Are un simt puternic al dreptatii, specific zodiei sale, Balanta.

Harvis Cuni Padron
Trompeta si voce

Nascut In Havana, Cuba, este numit de colegi, Pata de culoare a orchestrei. Inepuizabil, cu un zambet larg si luminos, Harvis a absolvit Instituto Superior de Artes din Havana, sectia trompeta. Este un bun vocalist si deasemenea un bun entertainer. Vorbeste limba romana aproape perfect, iar momentele In care interpreteaza melodii populare romanesti sau citeste poezii In limba romana, fac deliciul publicului, dar si a colegilor de orchestra. S-a adaptat perfect vietii din Romania, zodia lui este Capricorn.

alexandru arcus
Alexandru Arcus
Saxofon

Nascut la Chisinau, Alexandru a urmat Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice din Cluj. Pasiunea pentru Saxofon a inceput de la 8 ani, varsta la care a inceput sa studieze acest instrument.

eduard nicolae
Eduard Nicolae
Pian

Din Bucuresti. Este mezinul trupei. Absolvent de liceu de muzica, a studiat pianul la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti. Edi este si un bun vocalist avand chiar si calitati de prezentator al momentelor muzicale In cadrul show-urilor HB Orchestra, sub directa indrumare a lui Horia. Cu o alura de Don Juan, Edi mai canta si la clavieta electrica. In orchestra din 2008, este nativ al zodiei Berbecului.

Iulian Corlateanu
Bass

Nascut In Chisinau, este cel mai riguros om din orchestra, pe toate planurile. Lacto-vegetarian, dar mancator de peste, motiv pentru care colegii l-au poreclit “Fish”, dar si ecologist convins, Iulian este omul care ITi poate spune exact In ce masurA muzicalA te gasesti si ce nota se afla acolo, daca ai gresit sau nu, indiferent la ce instrument ai canta! Chiar daca de la cativa ani a inceput sa cante la trompeta, a absolvit Academia de Muzica G. Musicescu din Chisinau, la sectia bass electric.
Membru al orchestrei din 2008. Zodia Rac.

marius vaduva
Marius Vaduva
Pian si vioara

Nascut la Targoviste, Marius e absolvent al Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti si este membru al orchestrei din anul 2008. Genul care face mai mult decat vorbeste, te poti trezi pe scena cu un instrument nou sau upgradat, cu tonuri noi Si de multe ori amuzante, ceea ce starneste zambete si chiar rasete pe scena si In sala In timpul concertelor. Ca toti membrii orchestrei, are partile lui vocale in colajele special pregatite pentru public. Altfel, un om serios, pasionat de pescuit si aranjamente muzicale de ultima ora. Zodia Gemeni.

40+
Hello // Horia Brenciu - 40+
  1. Hello // Horia Brenciu - 40+
  2. O zi din viata ta // Horia Brenciu - 40+
  3. Inima nu vrea // Horia Brenciu feat. Delia - 40+
  4. Say yes, say no // Horia Brenciu - 40+
  5. La un pas de soare // Horia Brenciu - 40+
  6. Azi am chef de mare // Horia Brenciu - 40+
  7. Do what you like // Horia Brenciu - 40+
  8. N-ai cum // Horia Brenciu - 40+
  9. Stay // Horia Brenciu - 40+
  10. Zambet de copil feat Maria Drenea // Horia Brenciu feat Maria Drenea - 40+